Dom in vrt

Strešniki so lahko velik strošek, a le če ne izberete pravih

strešniki gerardSe za menjavo strešne kritine nikakor in nikakor ne morete odločiti, ker veste, da je to precejšen finančni zalogaj in hkrati tudi veste, da bo potrebnega kar nekaj časa, da se zamenja celotna konstrukcija in še namesti strešna kritina, na koncu pa je treba ujeti še pravo vreme, saj poleti vemo, da so nalivi sicer kratki, ampak izjemno intenzivni in da te nalivi namočijo staro hišo in izolacijo res ni fino? Zakaj sploh tako razmišljate, saj so danes na voljo izjemno dobri strešniki, pri katerih takih težav nimate. To so strešniki Gerard, ki so lahki, lahko jih celo položite čez staro kritino in posledično je vse skupaj hitro opravljeno.

 

Če bodo strešniki Gerard vaša odločitev, te odločitve prav gotovo ne boste obžalovali

Prav gotovo je za vse menjava strešne kritine precej neprijetna. Najprej je treba imeti privarčevanega precej denarja, za kritino in nato še za konstrukcijo, potem pa je tu še visok strošek za samo delo. Kljub temu, da se morda marsikomu zdi strošek krovca visok, vam vsekakor priporočamo, da se strešniki položijo pravilno in strokovno, kar lahko naredijo le tisti krovci, ki imajo ustrezno znanje s polaganjem vsake posamezne znamke kritine. Vendar pa drugje lahko tudi privarčujete, ampak samo pod pogojem, da se boste odločili za Gerard, saj imajo njihovi strešniki vse tiste prednosti, ki jih iščemo. To torej pomeni, da se lahko strošku menjave celotne strešne konstrukcije izognete, saj lahko kritino namestite direktno tudi na staro kritino, prav tako ste lahko prepričani, da konstrukcije ne boste rabili menjati zato, ker so ti strešniki tako zelo lahki, pa vendar odporni tudi na najhujše vremenske neprilike, kar pomeni, da ste lahko brez skrbi ob vseh vremenskih razmerah, tudi tistih najhujših.

Razlogov za nakup teh strešnikov je veliko, hkrati pa velja dodati, da tudi strešniki niso prav zelo dragi, ob upoštevanju vseh prihrankov so prej izjemno poceni, hkrati pa imate kar 50 – letno garancijo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja