Lepota in zdravje Storitve

Svetovalka za dojenje v pomoč vsem mladim mamicam

Materino mleko je nekaj najboljšega, kar lahko otrok dobi v prvih mesecih življenja. Vsebuje vsa potrebna hranila, ki so bistvena za zdravo rast in razvoj. Pristavljanje otroka k prsim pa ni samo hranjenje, temveč tudi oblikovanje posebne vezi med materjo in otrokom, grajenje zaupanja in občutka varnosti.

svetovalka za dojenje

Čeprav se sliši idealno, pa imajo mlade mamice velikokrat težave pri pristavljanju otroka k prsim. Če ste ena izmed njih, vam lahko na pomoč priskoči svetovalka za dojenje, ki na spletni strani https://veva.si/podpora-in-pomoc-za-dojenje z vami deli nasvete za dojenje in črpanje mleka in vsa druga vprašanja, ki se vam porajajo v vaši novi življenjski vlogi.

 

Svetovalka za dojenje: če dojenje ni mogoče, je plan B črpanje mleka

Imate težave s pristavljanjem otroka k prsim, ta ne želi sesati ali proizvedete premalo mleka? Ne skrbite, ste ena izmed številnih mladih mamic, ki se soočajo z zelo podobnimi težavami.

črpanje mleka

Črpanje mleka je včasih le začasna pomoč, nekatere mamice pa zaradi zdravstvenih težav svojih otrok ne morejo dojiti, zato je črpanje mleka s prsno črpalko njihova edina rešitev. Morda se sliši enostavno, da jo le pristaviš k prsim, pa je prsna črpalka še najmanj, kar potrebuješ za uspešno črpanje. Poleg opreme je pomembno tudi znanje o njeni pravilni uporabi in laktaciji, kjer ti je lahko v veliko pomoč svetovalka za dojenje.

 

Kratek vodič za uspešno črpanje mleka

Vodič za uspešno črpanje mleka je pripravila izkušena svetovalka za dojenje, v katerem je zajela vse informacije, ki jih morate vedeti, ko se lotevate izključnega hranjenja s črpanjem mleka. Ker je laktacija zapleten proces, je velik poudarek na počutju mamice in pravilni tehniki črpanja, s katerima spodbujate nastanek mleka. V vodiču svetovalka za dojenje deli tudi osnovno znanje o nastanku materinega mleka, kaj vse potrebujete za črpanje ter kako izbrati pravilno tehniko, ne pozabi pa tudi na najpogostejše začetniške napake, ki jih počnejo mlade mamice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja