techtrade
Storitve

Techtrade je eden večjih uvoznikov tehnične opreme

Podjetje Techtrade iz Trzina je bilo ustanovljeno že leta 1992. Kot že njegovo ime pove, deluje kot dobavitelj in distributer tehnične opreme na slovenskem trgu, kjer zastopajo vse večje blagovne znamke s področja računalništva in omrežne tehnike. V vsem tem času od ustanovitve, se je Techtrade precej povečal in sedaj zaposluje že okoli 20 ljudi. V grobem je podjetje razdeljeno na nabavni in prodajni oddelek, ki med seboj usklajujeta izbor izdelkov. Prav tako skupaj sodelujeta pri trženju in spletnih objavah. Poleg tega visoko kvalificirano osebje svetuje svojim strankam in jim pomaga pri nakupu tako preko telefona kot tudi v živo.

techtrade trzin

Kaj vse je v bogati ponudbi podjetja Techtrade?

Kot lahko vidite tudi na njihovi spletni strani, je ponudba podjetja Techtrade zares izjemno široka. Kar se računalništva tiče, lahko pri njih kupite vse potrebne komponente. Na voljo so različni tipi računalnikov, od namiznih do prenosnih. Hkrati vam zagotavljajo tudi ponudbo vse potrebne dodatne opreme, kot so podaljški, napajalniki, USB ključi in ne nazadnje tudi torbe za shranjevanje. Podjetje dobavlja tudi zunanje diske in druge vrste pomnilniške opreme za varno shranjevanje vaših datotek.

Ponudba tako za dom kot pisarno

Računalniki, ki so na voljo, so primerni tako za domačo kot za poslovno uporabo. Poslovni uporabniki lahko izbirajo še med vrsto druge pisarniške opreme, kot so denimo uničevalkini dokumentov, plastifikatorji ter potrošni material (denimo tonerji za tiskalnike in različni praznimi mediji za zapisovanje podatkov).

računalniki techtrade

Omenjeno podjetje je tudi eno od glavnih dobaviteljev varnostne opreme za video nadzor, tako zasebnih domov kot poslovnih stavb. Poleg kamer in snemalnikov, lahko pri njih dobite tudi vso ostalo pripadajočo opremo, vključno z montažno in programsko opremo.

Akcijska ponudba

Če redno spremljate njihovo akcijsko ponudbo, ki jo stalno posodabljajo na spletni strani, lahko tudi precej privarčujete. Vedno so namreč na voljo kakšni super popusti v vseh prej naštetih kategorijah, od računalnikih komponent do dodatne opreme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja