puloverji z kapuco
Moda Storitve

Topli in udobni puloverji s kapuco

Pravkar smo stopili smo v jesensko obdobje, ki je že postreglo z nizkimi temperaturami, in že pospešeno v svojih omarah iščemo toplejša oblačila. Ena od najbolj priljubljenih so zagotovo puloverji s kapuco, ki niso le udobni in praktični, ampak predvsem topli, ter tako primerni tudi za hladnejše zimsko obdobje. Če ste tudi sami navdušeni nad puloverji s kapuco in potrebujete novega, potem lahko kliknete tukaj in na spletni strani blagovne znamke GAP pobrskate med številnimi športnimi oblačili za moške, ženske in otroke. Izbirate lahko med različnimi kroji in velikostmi ter pestrimi barvnimi odtenki in mehkimi tkaninami z visokim deležem bombaža.

športna oblačila

Podloženi puloverji s kapuco iz mehke bombažne tkanine

Večina modelov je narejena iz tople, mehke bombažne tkanine, ki vas bo grela v najhladnejših dneh, a obenem omogočila nemoteno gibanje in potenje. Vsi ljubitelji udobja in sproščenega preživljanja prostega časa bodo navdušeni nad modeli z običajnim ravnim, sproščenim krojem, ki sega do bokov in ima okrogel ovratnik z logotipom v predelu prsnega koša. Vsi puloverji s kapuco imajo raven, rebrast rob na spodnjem delu ter dolge rokave s patentom, na sprednji strani pa je našit velik žep, v katerega lahko v primeru mraza vtaknete roke in si jih pogrejete. Puloverje lahko perete v stroju, saj so izdelani iz kombinacije bombaža in poliestra, pri čemer s šestdesetimi odstotki prevladuje bombaž.

puloverji iz bombaža z kapuco

Trajnostni vidik je nezanemarljiv tudi pri proizvodnji oblačil

Pri izdelavi športnih oblačil, med katerimi so tudi puloverji s kapuco, so glavni cilji blagovne znamke GAP doseči čim manjšo porabo vode, zmanjšati emisije ter podpreti delavce, ter jih spodbujajo k pridobivanju veščin in znanj, s katerimi si bodo lahko ustvarili boljše življenje. Več o tem, kako to počnejo in podrobneje o izdelkih, si lahko preberete tukaj. Tudi v modni industriji se tako vse bolj zavedajo pomembnosti trajnostne uporabe materialov. Pomembno je, da se pri proizvodnji oblačil ustvari čim manjša količina odpadnih materialov.  Ključnega pomena je zato skrbna izbira vsakega delčka oblačila, kar pomeni od same tkanine do posameznih detajlov. Pri izdelavi naj bo glavno vodilo kakovost, vendar ne za ceno večje količine odpadnih snovi, ki škodujejo okolju.

Gap logo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja