registrator delovnega časa
Storitve

Učinkovit elektronski registrator delovnega časa

V večjih podjetjih je nadzor prihodov in odhodov zaposlenih na delovno mesto lahko zelo težko izpeljati, sploh če želimo da sam postopek beleženja ne predstavlja dodatnega napora tako za delavce kot tudi za nadzornika. Idealna rešitev je elektronski registrator delovnega časa, ki ga danes uporabljajo številna podjetja ne le v Sloveniji temveč po celem svetu. Gre za do uporabnikov zelo prijazen sistem, ki hkrati varuje osebne podatke in poskrbi za pregleden način beleženja prisotnosti. Poglejmo si kako deluje registracija delovnega časa s to napravo in kaj so njene poglavitne prednosti.

Registrator delovnega časa ima številne prednosti

Elektronski registrator delovnega časa predstavlja zelo pomembno inovacijo v razvoju vsakega podjetja in izjemno poenostavlja proces beleženja prihodov in odhodov vseh zaposlenih, ne glede na to kako veliko je njihovo število. Postopek beleženja je zelo preprost, saj terminali, ki jih po navadi postavimo na vhod v zgradbo podjetja, delujejo brezstično. Vse kar delavec potrebuje je plastična magnetna kartica na kateri je zabeležena informacija o njegovi identiteti. Ko delavec kartico približa terminalu, se čas prihoda na delovno mesto avtomatsko zabeleži v elektronski sistem. Podoben postopek se nato opravi še ob koncu njegovega delavnega dne, ko naprava zabeleži kdaj se je zaposleni odpravil domov. Hitro in zelo enostavno.

registrator delovnega časa allhours

Za večino podjetij zadostuje zgolj beleženje prihoda in odhoda zaposlenih na delovno mesto, vendar pa registrator delovnega časa omogoča še nekatere druge funkcije. Nekateri delodajalci, sploh v podjetjih, ki omogočajo bolj fleksibilne urnike, želijo na primer beležiti tudi čas, ki ga zaposleni porabijo za malico ali kosilo.

Registracija delovnega časa je učinkovita in pregledna

Tako delodajalci, kot tudi zaposleni so s tovrstnim beleženjem prisotnosti po navadi zelo zadovoljni. Strinjajo se namreč, da gre namreč za pregleden in pošten način nadzora. Pregleda nad temi podatki nima le nadzornik, temveč lahko na terminalu tudi vsak zaposlen sproti kontrolira koliko nadur ima ali pa koliko časa mu še manjka do polnega delavnika.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja