ultrazvok
Storitve

Ultrazvok ni namenjen le nosečnicam

Naj vas ne odvrne to, da je ambulanta samoplačniška. Le pomislite, koliko denarja zapravite za nepotrebne reči. Zdaj pa gre za vaše zdravje in ne bi vložili vanj? Ko je to najpomembnejše, čeprav se zdrav človek tega morda ne zaveda. Morda pa so izjema določeni moški. Česa se ti najbolj bojijo, sploh okrog starosti štirideset let? Bojijo se dvojega: srčne kapi in motnje erekcije. Takšne težave pomaga odkriti prav ultrazvok. Zmotno je mišljenje, da je ta namenjen le nosečim ženskam. Zelo koristen je ultrazvok za več različnih bolezenskih stanj. Saj veste, kaj pravijo o spolnem življenju partnerjev. Če je to dobro, predstavlja le pet odstotkov odnosa. Če je slabo, se odstotek poveča kar na petindevetdeset.

Ultrazvok pomirja strahove mož

Moški si lahko pomirijo vest glede zdravja srca z naročilom na ultrazvok. Ta je posebej priporočljiv za posameznike, ki so pogosto pod stresom. Priporočljiv je tudi za tiste, ki ne skrbijo zase, kot bi morali. Vsak teden hamburger ali pica, pivo po službi. Preveč alkohola, kajenje in nezdrava hrana, nasičena z maščobami in soljo, lahko zelo slabo vpliva ta pomembni organ. Kdaj je čas za ultrazvok? Takrat ko se vaše telesno stanje poslabša. Ko se pogosto pojavijo bolečine v prsih. Dobro opravljen ultrazvok lahko pokaže, ali so žile zamašene. Prikaže tudi, kakšen je pretok krvi.

Ultrazvok pomaga do zdrave spolnosti

Pravzaprav ultrazvok glavne mišice prikaže delovanje v živo. Z njim se lahko odkrijejo srčne bolezni. Prav tako pomembno je dejstvo, da ultrazvok pomaga tudi spremljati težavo. Morda že veste, da je nekaj narobe in želite videti napredek. Ultrazvok vam pomaga spoznati lastno srce, in to dobesedno. Drugi strah močnejšega spola pa je povezan z delovanjem penisa. Po podatkih kar polovica trpi za erektilno disfunkcijo. To ne vpliva zelo neugodno le na telo in duševno stanje, temveč tudi na partnerko ali partnerja oziroma njun odnos. Tovrstni problem pa ni omejen le na srednja in poznejša leta. Podvrženi so mu tudi mladi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja