Storitve

Vas zanima uvoz avtomobila iz Nemčije?

Ste tudi vi med tistimi, ki v teh dneh kupujejo rabljen avtomobil? Ste pomislili na uvoz avtomobila iz Nemčije? Ta praksa je namreč v zadnjih letih postala precej priljubljena tudi v Sloveniji, saj vse več domačih kupcev ni tako zelo zadovoljnih s ponudbo, ki jim je tukaj na voljo. Zato se vse pogosteje ozirajo za večjimi tržišči, kakršne so zahodno-evropske države in ugotavljajo, da se jim uvoz avtomobila iz Nemčije pravzaprav bolj splača, kljub temu, da je potrebno ob tem plačati še posebne davke na uvažanje motornih vozil iz tujine.

Uvoz avtomobila iz Nemčije se splača

V Sloveniji se je pojavilo že kar nekaj podjetij, ki se ukvarja prav s tem. Tudi oni so ugotovili, da se uvoz avtomobila iz Nemčije splača tako zanje kot prodajalce, kot tudi za končne kupce. Kvaliteta rabljenih avtov je tam namreč precej boljša, kot pri nas.

naroci avto

To pa se k sreči ne odraža na cenah, saj je, kot že rečeno, trg tako velik in prenasičen, da visoke cene enostavno ne zdržijo. Če si torej sami ne upate opraviti takega nakupa v tujini, se lahko po pomoč zatečete k eni od teh firm. V vsakem trenutku je na bojo večje število avtomobilov različnih blagovnih znamk.

Zakaj je bolje kupiti avto preko posrednika?

Posredniki, ki se ukvarjajo z uvažanjem jeklenih konjičkov iz drugih držav poznajo vsa pravila. Dobro vejo katerim pogojem mora biti zadoščeno, katere obrazce je potrebno izpolniti in nenazadnje imajo približno predstavo koliko vas bo vse skupaj stalo. Namesto vas bodo poskrbeli tudi za registracijo v Sloveniji, plačilo davka na uvoz ter podobne birokratske zagate.

Vse skupaj pa bo, zelo verjetno, ceneje kot če bi avto kupili na domačem trgu. Če boste poiskali dobrega prodajalca, boste ob nakupu morda deležni celo garancije. Poskusite in preverite nekaj spletnih strani s tovrstno ponudbo. Prepričani smo, da boste navdušeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja