missha
Lepota in zdravje

Vlažilna krema za suho kožo z zaščitnim faktorjem

Pri vsakodnevni negi obraza je najbolj pomembna zaščita pred soncem in hidratacija, zato je vlažilna krema za suho kožo z zaščitnim faktorjem najbolj primeren izdelek, saj združuje obe funkciji. Vse to bistveno pripomore k bolj sijočemu, mladostnemu in zdravem videzu, saj se obraz zaščiti pred škodljivimi sončnimi žarki, hidratacija pa ščiti pregrado na povrhnjici pred poškodbami.

Hranilno vlažilna krema za suho kožo z zaščitnim faktorjem je na voljo tudi v spletni trgovini Missha na spletnem naslovu https://missha.si/oddelek/nega-obraza/kreme-za-obraz/vlazilna-krema-za-suho-kozo-obraza/. Tu lahko najdete tudi druge hidratantne izdelke za obraz, ki vsebujejo različne dodatne sestavine, kot so vitamini in minerali, ceramidi, hialuronska kislina, rastlinski izvlečki in drugo.

 

Krema za suho kožo z vlažilnimi sestavinami in zaščitnim faktorjem

 

Kozmetični izdelek vsebuje hidratantne sestavine, ki obraz pomirijo in intenzivno vlažijo. Pomembno je, da je krema za suho kožo lahkotne teksture, zato da ne pušča belih sledi na obrazu, saj vsebuje tudi faktor z zaščito pred soncem. Poleg tega mora obraz dihati, da se ne pojavi zamašenost por in posledično mozolji.

Hkrati je dobro, da kozmetični izdelek za nego obraza podaljša obstojnost tekoče podlage oziroma ličil s tem, da nudi rahlo rožnato obarvanost, ki na estetski način izenačuje ten in polt. Določeni izdelki so obogateni tudi s sestavinami, ki so primerne za bolj občutljiv obraz, saj vlažilne esence pomirjajo utrujenost in razdraženost od sonca.

 

Zaščitna krema za suho kožo, ki deluje tudi proti staranju

 

Kozmetični izdelek lahko združuje kar tri funkcije v enem. Na eni strani ima krema za suho kožo  dodane sestavine za vlaženje obraza, visok zaščitni faktor od 30 do 50 SPF, ki ne pušča belih sledi na obrazu in ne daje lepljivega občutka, ter na drugi strani tudi sestavine, ki pomagajo proti staranju obraza, gubam, uvelosti in sivkastemu tenu.

krema za suho kožo

V specializirani spletni trgovini Missha je na voljo tudi intenzivno vlažilna krema za suho kožo z zaščitnim faktorjem ter sestavinami proti staranju, kot je kompleks hialuronskih kislin in ceramidi. Izdelki vsebujejo tudi niacinamid, ki izenačuje ten in zmanjšuje videz por, fermentiran kvas za intenzivno vlaženje, ter obogatene mineralne filtre za zaščito pred soncem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja