vitalnavoda
Lepota in zdravje

Vodni filter lahko očisti in obogati vodo

Kaj ljudje zaužijemo in spravimo vase ter na kakšen način, je izredno pomembno. Če se tega zavedaš tudi ti, potem prav gotovo paziš na prehrano in tudi več kakšno hrano uživaš ter kako vpliva nate. Kar se tiče hrane si torej zelo velik korak pred večino ljudi. Ampak, ali kljub zdravemu načinu življenj, kar vključuje zdravo prehranjevanje in rekreacijo, še vedno niso v tako top koži kot si želiš? Se sprašuješ, kje in na kakšen način bi dobil tisto energijo, ki jo imajo majhni otroci, ki jim je kar ne zmanjka in ne zmanjka in se morajo starši truditi, da je otrok čim več porabi, da sploh lahko zaspi? Potem pomisli malo tudi na vodni filter. Trenutno je velik hit v Sloveniji vodni filter Tyent 9000, katerega namen ni samo, da vodo prečisti, temveč jo tudi obogati z minerali in visokim deležem pH.

Ali vodni filter res lahko pomaga?

Dejansko le vodni filter ne more pomagati, saj vodo le očisti – pa smo spet na začetku članka, kjer je bilo govora o tem, da je treba paziti na to, kaj zaužijemo; tudi voda je izredno pomembna. Vodni filter Tyent 9000 pa vam lahko povrne višji nivo energije, da boste imeli zopet boljši občutek kot da ste polni energije, kot mali otroci. Ta aparat dejansko sploh ni vodni filter, kot ga poznamo vsi, pri katerem je bistvo, da vodo še dodatno očisti, saj je le – ta polna nekih dodatkov in snovi, ki tam sploh ne bi smele kaj iskati, če vodna zavetja ne bi bila tudi na onesnaženih območjih in bi se kmetje držali pravil o uporabi pesticidov in fungicidov ter ljudje ne bi povzročali tolikšnega onesnaženja okolja. Smisel, ki ga ima ta vodni filter, je v tem, da vodo spremeni na način, da je njen pH visok, kar pa človek nujno potrebuje.

Zagotovite si več energije

Ko boste enkrat videli, kako se vam bo življenje izboljšalo, ko boste imeli višji nivo energije, si boste ta vodni filter zagotovo želeli imeti tudi vi doma.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja