Baby shower
Nekategorizirano

Vse bolj priljubljena vrsta dekoracije

Zagotovo ste se tudi vi že kdaj udeležili zabave za novorojenčka. Vse bolj priljubljen izraz za to vrsto zabave je baby shower. Osrednjo vlogo na tej zabavi pa vsekakor igra baby shower dekoracija. Za vsebuje številne ljubke dekoracije, ki jih spremljajo številni baloni ter slastni prigrizki.

Novopečeni starši bodo na ta način z velikim veseljem sprejeli vse svoje sorodnike, prijatelje in znance. Organiziranje baby showerja oziroma zabave za novorojenčka je lahko pravo doživetje, ki ga ne bomo prav nikoli pozabili. Še posebej ne, če bo prostor, kjer bo potekal osrednji del dogajanja, okrašen na vrhunski način.

Vrhunska in ugodna baby shower dekoracija

Ko pripravljamo zabavo za novorojenčke, iščemo tudi primerna prodajna mesta, kjer bi lahko kupili vso primerno dekoracijo. Mnogi izkušeni starši nas pri tem opozorijo na eno od zelo priljubljenih spletnih trgovin, ki na enem mestu ponuja vso potrebno baby shower dekoracijo. Med njenimi spletnimi policami lahko izbiramo med šopki številnih balonov, ki so napolnjeni s helijem, pripomočki za fotografiranje, lentami, okrasnimi trakovi za fotografiranje nosečke, napihljivimi štorkljami ter podobnimi izdelki.

Balon v obliki blazine

Baby shower dekoracija mora obvezno vsebovati tudi prav poseben balon, ki je v obliki blazine. Izdelek je izjemno priljubljen, kar se vidi tudi po številu prodanih kosov. Balon vsebuje živalske motive in je napolnjen s helijem. Je zelo simpatične narave, zato je nepogrešljivi del prav vsake zabave za novorojenčke. Izdelan je iz najboljše alu folije in je ravno pravšnje velikosti. Ko bomo balon napihnili, bo kar samodejno zatesnjen. Tako ga nam ne bo potrebno vezati z vrvico ali vozlom.

Papirni kozarčki v različnih barvah

Baby shower dekoracija mora vsekakor vsebovati še primerne kozarčke za praznovanje rojstnega dne malčka. V spletni trgovini lahko naročimo prav posebne kozarčke, ki so namenjeni tovrstni zabavi. Narejeni so iz papirja. Lahko se kupijo v modri barvi za fantka ter v roza barvi za punčko. V paketu lahko kupimo 8 kozarčkov, ki so nadvse privlačnega videza.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja