aten tech trade
Dom in vrt

Z Aten učinkovito in nemoteno povezovanje

Verjetno veste, da je Aten vodilni ponudnik rešitev za avdio in video povezljivost in upravljanje preko IT naprav. Svojim kupcem ponuja številne inovativne in integrirane rešitve za boljše, učinkovito in nemoteno povezovanje z informacijami in ljudmi. Kot zagotavljajo v podjetju Aten, vas bodo njihovi izdelki povezali s svetom, kadar koli in kjer koli. Zagotavljajo vam napredne tehnologije, ki vam omogočajo skupno rabo in skrbništvo.  V prvi vrsti bodo izdelki Aten olajšali, poenostavili in ​​bolje povezali poklicno in osebno življenje, pa naj gre za učenje in delo na daljavo, sestankovanje ali oddaljen nadzor ter shranjevanje podatkovnih baz.

 

Kaj vse se skriva pod blagovno znamko Aten?

Podjetje Aten je bilo ustanovljeno že leta 1979 in je danes specializirano za rešitve povezljivosti in upravljanja pri dostopu do tehnologij za skupno rabo. Da bi zagotovil učinkovit in dosleden standard, Aten vse svoje izdelke in storitve združuje pod enotno blagovno znamko. Njihove rešitve SOHO in SMB denimo ponujajo vrsto kabelskih KVM, namiznih KVM in LCD KVM izdelkov, medtem ko serija Enterprise prinaša vrsto IP rešitev in strankam omogočajo učinkovito upravljanje računalniške infrastrukture od katerekoli točke na svetu.

tech trade aten

Hitro in predvsem zelo enostavno. Poleg tega Aten ponuja tudi integrirane video rešitve za domačo in profesionalno uporabo za različne namene. Njihove stranke so tako zasebna podjetja, izobraževalne ustanove, gospodinjstva, ponudniki komercialnih aplikacij ter najrazličnejših naprav za domači kino.

 

Zelena prihodnost je tu

Z nedavno razvito linijo, pomenljivo imenovano Green Energy, Aten ponuja varčne rešitve za podatkovni center z vrsto inteligentnih PDU-jev, ki zagotavljajo lokalno in oddaljeno upravljanje energije in kazalnike učinkovitosti v realnem času. Aten svoje izdelke distribuira po razvejani svetovni prodajni mreži, da tako zadovolji široko paleto potreb kupcev. Nova linija izdelkov je tako trajnostno naravnana in strmi k uporabi čiste energije ter nenazadnje k čim nižji porabi, saj je to kar stranke dandanes ne le želijo, temveč tudi pričakujejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja