Šport in prosti čas

Za kolena je uporaba pohodniških in treking palic ključna 

Veliko Pohodnikov si pri hodi po ravnem ali pri hoji v hrib pomaga s pohodniškimi palicami, ki so odlične za lajšanje obremenitve na kolenih. Kolena so pri hoji navzgor ter tudi navzdol izredno obremenjena. Kdor ima že na splošno težave s koleni, bo v hribe že toliko težje prisopihal, saj ga bodo mučile bolečine.

pohodne palice

Ker pa nas težave s koleni ne smejo zaustaviti, je dobro, da si za pomoč kupimo dobre treking palice proizvajalca Leki, s katerimi bomo veliko lažje hodili. Palica nas bo namreč varovala tudi pred padci ter nam nudila oporo za boljše ravnotežje.

Nastavljivost pohodniških palic Leki

Kvalitetne in dobre pohodniške palice Laki se seveda lahko popolnoma prilagodijo naši konstituciji ter naši velikosti. To je nujno potrebno za optimalno hojo. Nekatere palice so izdelane tako, da se po uporabi popolnoma spravijo. Kar pomeni, da so zložljive. Takšne palice so odlične za prenašanje, saj jih hitro spravimo, so pa tudi manj trdne kot nezložljive.

Blagovna znamka Leki se že leta trdi, da bi zasnovala palice, ki so lahke in trpežne, zato svoje palice izdeluje iz aluminija, ki je močna in lahka kovina. Konica palic pa mora biti narejena iz karbida, da nam bo zagotavljala stoprocentno stabilnost na vsaki podlagi.

Ročaj pohodniških palic Leki je zasnovan anatomsko, kar pomeni, da se popolnoma prilega roki. Ko se naša dlan oprime ročaja začuti mehak in prijeten material, ki ne bo povzročal neprijetnega potenja naših rok.

Zimske rokavice Leki

Leki pa izdeluje tudi odlične zimske rokavice, ki so zasnovane tako, da nas grejejo tudi na zelo nizkih temperaturah. Rokavice Leki so vodoodporne in se popolnoma prilegajo na različne tipe rok. Naše roke bodo s pomočjo rokavic Leki popolnoma izolirane in tako nas ne bo nikoli zeblo. Zahvaljujoč se materialu, so to ene najboljših rokavic na trgu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja