Dom in vrt

Za PVC okna je cena odvisna od profila

 

Svet gre naprej in to v smislu, da se vedno znova odkrivajo boljši načini, boljši materiali. Tega se zaveda tudi podjetje Okna Vranešič, ki ponuja PVC okna, cena njihovih oken pa je ugodna glede na kakovost oken. V svoji ponudbi ima omenjeno podjetje več kakovostnih profilov oken, da zadovoljijo čim več različnih kupcev, je pa tudi za PVC okna cena pri njih sprejemljiva. Na svoji spletni strani svojim morebitnim strankam, ki se zanimajo za nakup in montažo novih PVC oken, ponujajo fotografije oken in informacije o PVC profilih. Ti so lahko različnih globin, različni profili oken pa imajo tudi različno število komor.

Okna Vranešič dajo brezplačno ponudbo

Morebitna stranka bo na njihovi spletni strani lahko zasledila informacijo, da ima vsak profil PVC okna različne prednosti in različen namen. Podjetje Okna Vranešič na svoji spletni strani ponuja možnost brezplačne ponudbe, ki je ne gre spregledati, saj je stran oblikovana tako, da je gumb s to možnostjo zelo opazen. Prednost je tudi ta, da se za PVC okna cena nahaja na preglednem in razumljivem ceniku, ki je na spletni strani podjetja. Navedene cene so s popustom in ne vsebujejo stroška montaže, zato je za natančen izračun treba poklicati telefonsko številko, ki je prav tako dobro vidna. Vsekakor pa je za PVC okna cena le informativna, a dovolj, da si morebitna stranka ustvari predstavo o stroških.

Cena ne vključuje montaže

Omenjeno podjetje, ki se ukvarja s prodajo in montažo PVC oken ne nudi le kakovostnih oken več vrst, sestavljenih iz različnih profilov, in možnosti izbire zasteklitve, nudi tudi storitve demontaže, montaže in zaključnih del. Lahko bi rekli, da podjetje ponuja celostno storitev, zato je za PVC okna cena še ugodnejša, prihranite tudi čas, ki bi ga porabili za iskanje mojstra, ki bi najprej odstranil vaša stara okna in jih nato zamenjal z novimi PVC okni. Ne le, da omenjeno podjetje stara okna odstrani, tudi odpelje jih in poskrbi za deponiranje. Na voljo pa je klasična montaža oken ali nekoliko dražja RAL montaža. Pika na i pa so zaključna dela, to je zaprtje manjših odprtin, ki nastanejo pri zamenjavi oken.