Nekategorizirano

Za zdravo hujšanje odpravite napake

malincaDiet, ki obljubljajo izgubo odvečnih kilogramov, je danes res zelo veliko. Ločiti zrne od plevela res ni enostavno, še posebej zato, ker je potrebnega kar nekaj časa, da lahko res vidimo prave učinke posamezne diete in kaj hitro se zgodi, da lahko v enem letu preizkusimo le dve dieti in gre leto mimo, rezultatov pa ni, kopiči pa se slaba volja. Prenehajte s preizkušanjem različnih diet, raje poglejte, kako poteka zdravo hujšanje, ki zaradi vsega skupaj lahko povsem enostavno postane zdrav način hujšanja in tudi življenja.

 

Za zdrav način hujšanja odpravite 5 najbolj pogostih napak

Ljudje po vsem svetu imajo vedno več težav s prekomerno težo in iščejo najboljši način za nezdravo in pa zdravo hujšanje. Vendar pa ko si boste pogledali, katerih je tistih 5 ključnih napak, ki jih delamo, boste takoj videli, da jih lahko odpravite in vaš način življenja bo že postal zdravo hujšanje. Kot prva najbolj pogosta napaka je, da si ne vzamemo dovolj časa v dnevu za prehrano, zato uživamo premalo obrokov, ki so posledično preveč obilni. Zdravo hujšanje predvideva 4 – 5 obrokov. Zadnji obrok pa naj bo najmanj dve uri pred spanjem. Ne držite se pravila, da kasneje kot ob 18 uri ne smete jesti, če pa greste zelo pozno spati ali pa celo zgodaj zjutraj zaradi narave dela. Če si želite res zdravo hujšanje, spijte dovolj tekočine, in sicer 0,3 l/10 kg teže in videli boste, da tudi lakote ne boste čutili tako močno. Potem pa za zdravo hujšanje tudi povečajte vnos zdravih maščob in beljakovin, zmanjšajte pa vnos ogljikovih hidratov.

Kot pika na i in kralj med vsemi kralji pa je spanec, ki mu namenimo vedno manj časa, potem pa imamo po možnosti na telefonu še nameščene službene maile in jih pregledujemo še sredi noči, ko se le rahlo prebudimo in kot da ne bi imeli nobenega drugega dela, raje pogledamo na telefon kot pa da bi poskušali zaspati nazaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja