navigacijske naprave
Potovanje

Zakaj ravno Sygic navigacija?

Ponudba aplikacij za navigacijo je bila dolgo časa dokaj nezanimiva. Vse to je spremenil Sygic s svojo navigacijo. To je aplikacija za navigacijo, ki jo lahko najdemo na Android in iOS napravah. Sygic je najbolj znan po svojem uporabniškem vmesniku, ki je praktičen, vendar atraktiven na pogled. Posebej pa so hvaljene podrobne mape, kjer imamo označene vse točne zanimanja, ki jih kot voznik potrebujemo. Poglejmo si skupaj kaj naredi to navigacijo tako zanimivo in katere so njene največje prednosti.

Prvi koraki z navigacijo

Na vseh modernih Android in iOS pametnih telefonih, tablicah in prenosnikih lahko z Google Play ali App Store aplikacijah prenesemo Sygic. Sam prenos, če imamo soliden internet, traja nekaj sekund do minute. Ko prvič odpremo Sygic, bomo imeli na izbiro prenos željenih zemljevidov. Te zemljevide prenesemo direktno na telefon, kar nam omogoča:

  • Na poti zmanjšamo prenos podatkov
  • Zemljevidi so vedno natančni in delujejo brez zamud, saj jih imamo shranjene v pomnilniku telefona
  • Delovanje je mogoče brez povezave z internetom

Vsi zemljevidi so polni POI, kar pomeni Points of Interest ali Točke Zanimanja. To so lokacije, ki jih kot voznik morda potrebujemo. Lahko si izberemo samo točke, ki nas zanimajo, ostale pa ugasnemo, da je pogled na zemljevid lažji.

Povežimo navigacijsko napravo z avtom

Navigacija Sygic nam omogoča, da samo napravo povežemo z avtomobilom. To pomeni, da se nam bo na zaslonu avtomobila prikazal uporabniški vmesnik navigacije Sygic. To je zelo priročno in konec koncev tudi bolj varno kot, če bi nenehno morali gledati na telefon. Obstajajo tudi ključne prednosti, če aplikacijo povežemo z avtomobilskim zaslonom, kot so:

  • Vozimo lahko bolj osredotočeno
  • Na voljo imamo večji zaslon, zaradi česar se lažje znajdemo
  • Vodi nas glas, tudi če nimamo časa pogledati na sliko

Glasovno vodenje po cesti

Sygic je znan po svojem vrhunskem glasovnem vmesniku, ki nas vodi med vožnjo. To nam lahko pomaga v situacijah, ki zahtevajo, da se popolnoma fokusiramo na cesto in ne gledamo nikamor drugam.

Zemljevidi so zelo podrobni in obsegajo večino sveta. Poleg tega imamo priročno funkcijo opozoril, ki so lahko zelo priročna, še posebej kadar vozimo po drugih državah. Nekaj izmed teh opozoril, ki jih lahko izklapljamo in vklapljamo je:

  • Prekoračitev hitrosti
  • Hitrostne kamere
  • Železniški prehodi

Ob vseh naštetih prednostih zagotovo ne morete ostati ravnodušni. Preprosto so navigacije na posebni napravi običajno bolj uporabne, kot tiste na mobilnih telefonih. Če smo vas prepričali, se boste verjetno že kmalu odločili za katero izmed njih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja