zavarovanje za tujino
Potovanje

Zdravstveno zavarovanje za tujino krije terorizem

Ja, prav ste prebrali zdravstveno zavarovanje za tujino krije tudi stroške, ki so nastali kot posledica poškodb zaradi terorizma. Takšno zdravstveno zavarovanje za tujino je v Sloveniji le Coris zdravstveno zavarovanje za tujino. To zavarovanje krije marsikaj, predvsem pa veliko več kot Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja. Kaj vse je krito si preberite na spletni povezavi https://www.coris.si/, kjer lahko najdete tudi vse pogoje za sklenitev zavarovanja ter kjer lahko zavarovanje tudi on-line sklenete. Torej, vse kar potrebujete najdete na navedeni spletni povezavi.

V celoti so kriti tudi stroški prevoza domov

Zdravstveno zavarovanje za tujino Coris v celoti krije tudi stroške prevoza zavarovanca in pod določenimi pogoji tudi njegovih ožjih družinskih članov v domovino. Seveda to velja v primeru poškodbe zavarovanca, ki je krita s sklenjeno polico pred škodnim dogodkom. Praviloma so zavarovalne police pri vseh ostalih zavarovalnicah za stroške prevoza domov omejene na določeno vsoto, dočim omenjeno zdravstveno zavarovanje za tujino krije te stroške v celoti oz. do zavarovalne vsote, ki je določena za poškodbe ob sklenitvi zavarovanja.

Zdravstveno zavarovanje krije tudi stroške klica

Zgoraj omenjeno zdravstveno zavarovanje za tujino v celoti krije tudi stroške nujnih klicev v njihov asistenčni center, ki je vsem zavarovancem dosegljiv v slovenskem jeziku 24 ur na dan vse dni v letu. Tudi to je posebnost te zavarovalnice, saj marsikatera druga stroške klicev sploh ne krije ali pa jih ne krije v celoti.

Glede na vse navedene prednosti, ni več razloga, da bi odlašali s sklenitvijo zavarovanja, če potujete v tujino, pa naj si bodi to kamorkoli na svetu. Zavarovanje lahko sklenete preko zgoraj navedene povezave ali pa če pokličete na njihovo telefonsko številko, ki jo ravno tako najdete na njihovi spletni strani. Prijazni svetovalci vam bodo znali svetovati katero kritje potrebujte in katerega ne, tako da boste plačali zgolj tisto kar bi dejansko utegnilo priti prav v državi kamor nameravate odpotovati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja