smucanje
Nekategorizirano

Zimsko smučanje je tu, vas že mika?

Že veste, kako in kje boste preživeli letošnjo zimo? Razmišljate o smučanju? Preživite kakšen konec tedna ali več dni skupaj na katerem izmed slovenskih ali evropskih smučišč. Ob smučanju boste pozabili na vsakdanje skrbi, pridobili nove moči in izboljšali svojo telesno pripravljenost, kar bo zelo dobro vplivalo na vaše zdravje in splošno dobro počutje. Na spletnem portalu 1nadan preverite ponudbo smučanja na slovenskih in tujih smučiščih ter si izberite ugodno smučarsko doživetje. Na spletni strani https://1nadan.si/vse-ponudbe/smucanje preverite kupone za smučanje in si pridobite zelo ugodne pakete ali pa le karte.

Slovenska smučišča vabijo

Odločite se za smučanje na Kopah, Veliki planini, Mariborskem Pohorju, v Kranjski Gori, na Rogli, Golteh, Krvavcu ali kje drugje. Privoščite si večdnevno smučanje ali pa se večkrat v sezoni odpravite smučat. Če želite večdnevni smučarski oddih, lahko izbirate med različnimi vikend paketi, pa tudi tri- ali štiridnevnimi smučarskimi paketi. Vas zanima večdnevno smučanje na Kopah z bivanjem v Lukovem domu ali Grmovškovem domu? Ali pa večdnevno smučanje na Veliki planini z bivanjem v luksuzni gorski koči? Kaj pa smučarske počitnice na Rogli? Lahko se odločite tudi za enodnevno smučanje na Kopah, na Krvavcu in drugje. Za ugodno smučarsko doživetje na katerem koli slovenskem smučišču obiščite spletni portal 1nadan in si izberite kupon za smučarski paket, ki vam najbolj ustreza.

Smučanje v tujini

Vas zanima smučanje v tujini? Prestopite slovensko državno mejo in se odločite za smučanje v Avstriji, Italiji, Franciji, Švici ali kje drugje. Podajte se na eno izmed avstrijskih smučišč, na primer na smučišče Flachau ali Kitzbühel. Ali pa se odpravite smučat v Italijo, na primer v Dolomite. Preverite pestro ponudbo kuponov za smučanje v tujini in si privoščite nepozabno smučarsko doživetje na evropskem smučišču po ugodni ceni. Ponudba smučarskih paketov se iz dneva v dan spreminja, zato je smiselno akcije redno spremljati, zagotovo se bo kmalu pojavil tudi smučarski kupon, ki ga boste želeli imeti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja