Vrtalno kladivo
Dom in vrt

Zmogljivo vrtalno kladivo

Ste samostojen podjetnik ali hobi delavec, ki svoje delo opravlja s srcem in strastjo ter za njim tudi stoji, saj ga opravlja kakovostno, hitro in zanesljivo? Za takšno delo je potrebno tudi nekaj izkušenj ter seveda primerna kakovostna orodja, ki sam postopek izredno olajšajo. Če ste ravno pred nakupom novega ali vas zanima le informacija, smo vam danes pripravili kratek vodič skozi priznano zmogljivo vrtalno kladivo, ki ga zares potrebuje prav vsak gradbenik oz. delavec, ki vrta, ruši ali popravlja.

Vrtalno kladivo in njegova uporaba

Je odlično orodje, predvsem gradbenikov, ki pri svojem delu adaptirajo, rušijo in vrtajo v različno trde površine sten in tal. Drugače se takšen pripomoček uporablja predvsem pri vodovodnih delih, vendar so zaradi svoje učinkovitosti in vsestranskosti izredno priljubljeni tudi kot domači pripomočki vsakega mojstra.

Vrtalno kladivo

Z lahkoto zmore različne materiale, od srednje mehkih do zelo trdih, se pa predvsem uporablja za neobičajne materiale, saj je izredno močan in zmogljiv.

Na voljo imamo naslednje vrste:

  • rušilno ali tako imenovano udarno kladivo, ki praviloma nima funkcije vrtanja, vendar je primeren za odstranjevanje starih materialov, kot so na primer ploščice. Ter za manjša rušitvena dela.
  • Pnevmatsko vrtalno kladivo je vrsta s pnevmatskim delovanjem, ki poveča učinkovitost ter samo zmogljivost delovanja.
  • Kombinirano kladivo ima obe funkciji, in sicer rušenja in vrtanja, med katerimi lahko poljubno preklapljamo.

Glavne prednosti

Izbrano kladivo se lahko na veliko pohvali z najsodobnejšim, inovativnim in sofisticiranim sistemom proti vibracijam in tresljajem (UVP), ki olajšuje ter poveča samo učinkovitost dela. Ob enem pa omogoča in ohranja nenehno in stabilno zmogljivost, tudi v primeru padca napetosti. Ker je motor brez krtačk, ga odlikuje maksimalna vzdržljivost, manj okvar, produktivnost ter nizki stroški vzdrževanja.

Cena

Zaupamo vam lahko le okvirno ceno, saj se le-ta razlikuje od proizvajalca do proizvajalca. V povprečju je cena za vrtalno kladivo od 200 € do 1100 €.

Za brezskrbno orodje, ki ga lahko uporabite v zasebnem ali poslovnem življenju, in vam bo prišel prav v veliko primerih, je vredno vzeti kakovostno, saj se vam na dolgi rok veliko bolj obrestuje, kot če bi vzeli ceneno verzijo, ki bo čez nekaj mesecev že za zamenjavo. Razmislite in izberite takšno vrtalno kladivo, ki bo po vaših standardih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja