Dom in vrt

Zunanje ploščice za teraso ustvarjajo poseben slog

Talna, stenska in dekorativna keramika z mozaiki ni izdelana le za notranje površine, saj so keramične ploščice za teraso in balkone posebej izdelane za zunanje površine, pri čemer nudijo tako kakovost in obstojnost kot estetiko, s katero lahko v različnih barvah in detajlih obogatite vaše zunanje površine.

 

keramoteka

Če želite kupiti keramične zunanje ploščice za teraso Keramoteka specializirano podjetje z razstavnim salonom na Vrhniki nudi zunanjo keramiko priznanih proizvajalcev, na voljo pa so tudi materiali, kot je porcelan, rdeča glina in klinker. Izbirate lahko med različnimi slogi in barvnimi niansami ter različnimi dimenzijami. Celoten videz pa lahko obogatite z dekorativno keramiko in mozaiki.

Manjše in večje keramične ploščice za teraso

Ne glede na to, ali boste keramiko namestili na stene ali tla, lahko izbirate med različnimi dimenzijami, ki so standardne ali pa jih naročite izven standardnih dimenzij. Večinoma se za talne keramične ploščice za teraso uporabljajo večje dimenzije oziroma formati, ki so lahko bolj podolgovati oziroma pravokotni ali pa kvadratni. Če želite razmejiti večje zunanje površine, lahko to na tleh storite z vgradnjo dekorativne keramike.

ploščice za terasoManjše dimenzije pa so bolj primerne za namestitev na stene, pri čemer lahko stensko keramiko namestite na zidove balkonov, prednje vhode, ob stopnišča in drugo. Če želite ustvariti unikaten slog, pa lahko stene dopolnite tudi z mozaiki, saj ni nujno da je celotna stenska zunanja površina obložena z enakimi ploščami.

Ploščice za teraso v različnih barvah, slogih in obdelavah

Zato, da bi lahko kombinirali slog notranjih bivalnih prostorov z zunanjimi površinami, lahko keramične ali porcelan ploščice za teraso in balkone naročite v barvnih odtenkih, ki se dopolnjujejo z barvami sten in fasade, pohištvom, arhitekturnim dizajnom in drugimi elementi. Pri tem so na voljo tudi takšne barve in vzorci, ki imitirajo naravni kamen, les in marmor.

ploščiceza terasoČe želite naročiti dodatno obdelane ploščice za teraso Keramoteka podjetje v svoji prodajni ponudbi nudi ratificirano talno in stensko zunanjo keramiko z minimalnimi fugami in zaščito pred UV žarki in zmrzaljo. Lahko se odločite tudi za posebno serijo, ki vključuje tudi mozaik in stensko obrobo v različnih dimenzijah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja